Udfører Tornado Polering vinduespudsning for private?
Ja da 😃
Vores vinduespudsere har alle flere års erfaring med vinduespudsning for private. Og netop for private kunder, tilbyder vi også som noget helt særligt ’tilfreds eller gratis’ Se mere på vores Privat side.
Hvor udfører Tornado Polering vinduespudsning for private?

Vores vinduespudsere der kører på privatadresser kommer som udgangspunkt i hele København City og Storkøbenhavn.
Vi kører ud fra vores base på Vinduespudser Amager

Hvor udfører Tornado Polering vinduespudsning for erhverv?

Vores vinduespudser base er på Amager, så vi kører i hele København City samt hele Storkøbenhavn.
Da vores erhvervspudsere kommer rundt på hele Sjælland, kan vi også lave pudse ud over Storkøbenhavn. Vi kan også med vores samarbejdspartnere hjælpe med pudsning for kæder i hele landet. Tag fat i vores erhvervsafdeling, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Hvor meget koster det at få pudset vinduerne?

Prisen beregnes ud fra hvor mange ruder du har, din vinduestyper, størrelsen på ruderne samt hvor let det er at komme til.
Vi vil meget gerne hjælpe dig med et tilbud skræddersyet til dig. Besøg gerne vores vinduespudser prisberegnerder kan hjælpe os med hurtigt at beregne prisen.

Jeg bor i lejlighed - kan jeg blive kunde hos Tornado Polering?
Det kan du!
Mange vinduespudsere undgår lejligheder fordi det er mere besværligt og dyrere at håndtere. Men ikke hos Tornado Polering, vi er nærmest eksperter i lejligheder!
Hvor ofte skal man have vinduespudsning for at være kunde hos Tornado Polering?

Du bestemmer selv hvor tit du vil have besøg af din vinduespudser, behovet er jo forskelligt. Nogle butikker vil gerne have pudset flere gange om ugen, mens det for andre er mere passende med vinduespudsning hver måned eller hvert kvartalt.
Vi vil anbefale at du får et abonnement på vinduespudsning, så sørger vi for at du automatisk får pudset vinduerne lige så tit du ønsker.

Hvad siger jeres kunder om jeres vinduespudsere?

Tornado Polering har rigtigt mange tilfredse kunder. Og flere af dem anbefaler os endda på fx. TrustPilot. Det er vi selvfølgelig rigtigt glade for. Du kan læse lidt om hvad nogle af vores kunder siger på vores side med referencer.

Hvad bliver der skrevet om Tornado Polering på Trustpilot?

Det synes vi næsten du skal se for dig selv. Vi har nemlig over tusind anmeldelser på Trustpilot, så det er svært at sammenfatte i en sætning.

Er der nogle typer af erhverv hvor I ikke pudser?

Næ, hos Tornado Polering har vi mange års erfaring med mange forskellige typer af erhverv. Uanset om det er ligetil med fx en forretningsrude på en gågade, om det er en svært tilgængelig trappeopgang, husbåde eller sågar højhuse, har vi erfaring med det. Så kontakt vores erhvervsafdeling, så skal vi nok finde ud af også at få pudset dine ruder.

Jeg er vinduespudser, søger I nye medarbejdere?

Du kan se på vores job side om der er et aktuelt jobopslag, men vi da vi hele tiden udvider, sker det jævnligt at vi har brug for nye medarbejdere, så hold dig ikke tilbage fra at sende os en uforpligtende ansøgning.

Hvor længe har Tornado Polering eksisteret?

Michael Jürgensen begyndte som vinduespudser i 1985, og siden er der kommet mange flere pudsere til. Så vi har set lidt af hvert i branchen der siden vi startede har skiftet fokus fra vinduespudsning til vinduesvask. Det er dog stadig vores dygtige og professionelle vinduespudsere der udfører arbejdet.

Bliver mine data håndteret sikkert hos Tornado Polering?

Det kan du tro. Vi værner meget om vores kunders sikkerhed og privatliv. Selvfølgelig gør vi hvad vi kan for at overholde gældende lovgivning, men det er også vigtigt for os at vi ansætter loyale og pålidelige medarbejdere så vores kunder med sindsro kan lukke vinduespudseren ind i deres hjem eller virksomhed.

Tilfreds eller gratis med din vinduespudser

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud