Vinduespudsning udført af en af Danmarks bedste vinduespudsere Tornado Polering

Tornado Polering for Private

Polering for private

Vinduespolering for private

Har du heller ikke lyst til at bruge din sparsomme weekend eller aften på vinduespolering, så lad Tornado Polering tage sig af den opgave. Mens du kan bruge din tid på sjovere ting, sørger vi for at sollyset kan komme ind gennem dine nypudsede og skinnende rene ruder.

Prøv vores prisberegner og få et hurtigt tilbud
Vi har gjort det lettere at tælle dine ruder...

Vinduespolering lejligheder

Hos Tornado Polering lader vi kvaliteten skinne igennem, uanset om du bor i lejlighed eller villa. For mange vinduespudsere kan det at skulle pudse lejligheder være for stor en udfordring.

Vi bor selv på 5. sal og har ingen problemer med trapper, så vinduespolering af lejligheder er vi også gode til!

Tornado Polering Privat

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
 

Træk Vinduespolering fra i SKAT

Vidste du, at du som privatperson kan trække udgiften til Vinduespolering fra i SKAT? Som Professionel vinduespudser tilbyder Tornado Polering vinduespolering med fradrag.
Læs mere om muligheden herinde: Kan man få skattefradrag for vinduespudsning?

Vinduespolering for private i Storkøbenhavn

Når vi taler om for vinduespolering for private er der ikke noget vi ikke kan klare. Kvaliteten skinner igennem uanset om du bor i lejlighed eller villa. Vi har kontor på Amager, men vores vinduespudsere for private kører hver dag i hele Storkøbenhavn. Så vi kommer også forbi hvor du bor. Kontakt os og hør hvornår vi kan pudse dine vinduer.

Vinduespolering for private – med et Serviceabonnement

De fleste vil helst lave noget helt andet end bekymre sig om beskidte vinduer? Hos Tornado Polering kan du derfor få serviceabonnement på din vinduespolering, hvor vi sørger for at der regelmæssigt kommer en vinduespudser forbi så du kan få skinnende rene vinduer. Du bestemmer selv om du skal have pudset dine vinduer hver 14. dag, hver anden måned eller... Klik her og få et tilbud på et serviceabonnement med præcist det interval du ønsker!

Mange års erfaring i vinduespolering for private

Vores vinduespudsere har alle flere års erfaring af vinduespolering for private. Vi kan derfor håndtere selv de vanskeligste opgaver, og kører ikke før vinduerne i dit hus står skinnende blanke. At vi har mange års erfaring er din garanti for et veludført arbejde og et godt resultat.

Behov for vinduespolering med fleksibilitet?

Når det kommer til vinduespolering til private, sætter vi en ære i at have tilfredse kunder. Vi kommer som aftalt, og har du særlige ønsker, behov eller hensyn vi skal tage, så kan vi også klare det.

Vinduespolering af alle rudetyper - rækkehus, villa eller lejlighed.

Hos Tornado Polering har vi mange års erfaring i vinduespolering for private og med alle rudetyper. Om det er store panoramavinduer eller små bondehusruder, vi sikrer pletfri vinduespolering hos alle.

Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede nu!

 
 


Tilfreds eller Gratis

Hvis du ikke er tilfreds skal det heller ikke koste dig noget. Der er dog nogle forudsætninger der skal være på plads.

- Det gælder kun for privatpersoner

- Du skal være hjemme

Vi tager forbehold for
maling, kalk og ridser på ruderne samt punkterede ruder.

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering privat og erhverv. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Hvor pudser 2Nado
Vinduespolering på hele Sjælland
 
 

Aqua Clean teknologi - kalkfri vinduespolering
Kalkfri vinduespolering - slip for striber
Klik her for at udfylde en formular til Tornado PoleringKontakt Tornado

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud