Top kvalitets vinduespudser i Lyngby

Når vi nu alligevel er i Lyngby, så kan vi også give dig en god pris på en vinduespudser. Bestil en vinduespudser med det samme, benyt vores online formular og få en god pris…

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud


Vinduespudser abonnement – få en fast aftale i Lyngby

Vores  vinduespudser bliver udført efter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også i Lyngby.

Hvor tit vil du have besøg af din vinduespudser i Lyngby?

Mange tror, at det at være vinduespudser ikke kræver meget mere end en spand, indvasker og en squizzer –  ja, og så lige en klud til at tørre op efter sig. Men så er det fordi, man aldrig har pudset vinduer en forårsdag, hvor solen står lavt i Lyngby. Selv folk der har arbejdet som vinduespudser i mange år, kan have svært ved at få et godt resultat.

Et abonnement med en vinduespudser i Lyngby giver mange fordele!

Vi har mange års erfaring som vinduespudsere for private og vi har meget tilfredse og loyale kunder. Kontakt os for tilbud på vores billige priser, primært for private.

Er du en virksomhed eller privat person med beskidte vinduer? Er dine vinduer snavsede? og mangler motivationen, eller  kapaciteten til selv at klare det, hvorfor så ikke  ikke få en vinduespudser fra vores firma til at gøre det for dig?