TORNADO POLERING - Professionel Vinduespolering

Vinduespolering - Kvalitet der holder 100%!

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud 

Tornado Polering - Gratis tilbud på vinduespolering
Tornado Polering på Trustpilot
Tornado Polering - Vinduespudsning
Tornado Polering på Trustpilot

Top-3 på trustpilot

Tornado Polering - Gratis tilbud på vinduespolering

Vinduespolering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering erhverv og privat. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering på hele Sjælland, ja måske endda i hele Danmark.

 

Vinduespolering er for alle

Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed vil vinduespolering på et tidspunkt blive en nødvendighed. Spørgsmålet er så, skal du selv pudse vinduerne eller ønsker du en professionel vinduespolering.

Selvfølgelig kan man pudser sine vinduer selv, men har du tid? Har du lyst? Er der andet du kunne beskæftige dig med, men din vinduespolering blev håndteret af professionelle?

Tornado Polering tilbyder vinduespolering til favorable priser, og til private tilbyder vi endda vinduespolering - tilfreds eller gratis.

Brug din sparsomme tid på noget andet

Hvis du, ligesom mange andre, heller ikke har lyst til at bruge din sparsomme aftener eller fridage på vinduespolering, så overlad det til Tornado Polering. Du kan så bruge din tid sammen med familien eller i virksomheden på at gøre det som du er god til. Tornado Polerings vinduespolering sørger for at sollyset kan komme ind ad skinnede nypudsede ruder.

Få abonnement på Vinduespolering

Hvor tit har du behov for vinduespolering? Der er forskellige behov. Nogle - typisk butikker - har behov for at få pudset flere gange om ugen. Andre har mere behov for vinduespolering hver måned eller hvert kvartal. Hos Tornado Polering er vi fleksible. Vi kan lave et abonnement der passer præcist til dit behov.
Bestil et abonnement på vinduespolering her...

Vi har mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med vinduespolering og ved derfor hvilke udfordringer der kan være ved vinduespolering både for erhverv og private. Vi stræber konstant efter hele tiden at blive bedre.

Vores mange års erfaring med vinduespolering, er din garanti for at vi som professionelle vinduespudsere leverer et arbejde i topklasse.

Hvad er Vinduespolering?

Vinduespolering er et gammelt fag i Danmark hvor man polerede vinduerne med klude eller i nogle tilfælde gamle aviser. Heldigvis har vinduespolering udviklet sig siden hen, og er blevet et hånddværk.

Godt nok er der ikke nogen officiel uddannelse som vinduespudser, men alle Tornado Polerings vinduespudsere har alligevel gennemgået en slags uddannelse i vinduespolering og har alle flere års erfaring. Som dygtig vinduespudser, er det dog ikke nok at have erfaring i vinduespolering, man må også have et højt serviceniveau og som enhver håndværker gå op i at man efterlader et ordentligt udført arbejde. Vi bestræber os på kun at ansætte dygtige, pålidelige medarbejdere, der går lige så meget op i deres håndværk som vi selv gør.

Det betyder noget for os at vores kunder er tilfredse!

Hos Tornado Polering går vi meget op i kvalitet. Som du kan se af vores TrustPilot anmeldelser, tager vi hver eneste af vores kunder meget seriøst, og svarer på enhver henvendelse - god eller dårlig. Vi gør dog alt hvad vi kan for at alle anmeldelser skal være gode.

Det betyder noget for os, at vores kunder er tilfredse og at vi efterlader et ordentligt stykke arbejde. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en vinduespolering som både de og vi kan være tilfredse med.

IT løsninger Webmaster 7it