Få vinduespudsning som Abonnement

Du får de mest rene ruder ved at vælge abonnement hos Tornado Polering ApS. Du får de mest rene ruder ved at vælge abonnement hos Tornado Polering ApS. Du får de mest rene ruder ved at vælge abonnement hos Tornado Polering ApS.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud


Abonnement – fast aftale om vinduespudsning

De fleste af vores kunder er glade for at have en fast aftale om vinduespudsning. På den måde kan du være sikker på at vinduespudseren kommer som aftalt, og du skal ikke gå og huske på at bestille et besøg mens dine ruder bliver mere og mere vanskelige at se igennem. Det er vindenskabeligt bevist at lyse og rene lokaler øger medarbejdertilfredsheden og at sollys er med til at mindske sygdom. Derudover sender det et godt signal til dine kunder og andre besøgende når vinduerne er rene og velpudsede. Tag fat i os med det samme og få et abonnement på vinduespudsning.

Hvor tit vil du have besøg af din Vinduespudser?

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor tit! Der er mange muligheder for at sammensætte et abonnement på vinduespudsning. Og der er mange forskellige behov. Nogle – typisk butikker – har behov for at få pudset flere gange om ugen. For andre er det mere relevant med vinduespudsning hver måned eller hvert kvartal. Vi er fleksible, og kan lave abonnementsaftalen præcist som du ønsker det!

Et abonnement på vinduespudsning giver mange fordele!

Der er mange fordele ved at have abonnement på vinduespudsning…

  • Du slipper for at huske på at ringe efter vinduespudseren – Vi kommer som aftalt!
  • Du slipper for at blive irriteret over beskidte ruder!
  • Det er billigere, da det er lettere at pudse velholdte vinduer!
  • Dine vinduer holder længere!
  • Solen får lettere adgang til dine lokaler, hvilket igen giver bedre humør!