Referencer

reference - Nordea Fonden reference - Casino Copenhagen reference - Toms reference - Stagetorn Advokater reference - Nordic Seaplanes reference - Lendager Group reference - Sparekassen Sjælland reference - Q-Park reference - Faraos Cigarer reference - Burger King reference - Brede Spisehus reference - Best Western Hotel reference - Bioneer reference - Matas reference - Mama Rosa reference - Fog reference - Grundejernes Investeringsfond reference - WECO Tankers reference - Skiltefabrikken reference - Falck Health Care reference - Prosa fagforening

 

  Søde og venlige medarbejdere og resultatet er i orden hver gang. - Steen   Det er et flot stykke arbejde, der bliver gjort - og oven i købet hurtigt og effektivt. Det kan man kun være tilfreds med. - Berit   Jeg har brugt Tornado Polering som privatperson i snart ti år, tror jeg, og er meget tilfreds. Høflige og venlige mennesker, der kommer til tiden, pudser vinduerne pænt og til en rimelig pris. Det er ikke mærkeligt, at jeg bliver ved med at være kunde ;-) - Betina   Fik pudset vinduer af Tornado Polering i dag. Vinduespudseren var smilende og venlig, og god til sit håndværk. - Simon   Jeg kan godt lide, når folk holder deres aftaler. Det vil jeg gerne rose 2nado for. Når de har skrevet i en mail, at de kommer den og den dato, så kommer de sgu. - Hanne   Ruderne skinner, som altid efter besøg af Tornado Polering - Lene   Pålidelige og omhyggelige og økonomisk overkommelige - Kirsten   Arbejdet flot og venlig og sympatisk mand. Den gentager vi! - Lars   Super service God oplevelse. Kom til aftalt tid. Pris og service harmonerede fint. - Jens Mogensen

 

Polering for private

 

Vores målsætning

Vores målsætning er at være Københavns bedste og velrenomeret vinduespudserfirma. Det vores kunder siger og beskriver er at vi er til at stole på.
En aftale er en aftale og vi kan vores kram.

Resultaterne taler et tydeligt sprog!

De typiske kommentarer fra vores kunder er...
- I kommer til tiden
- Det er et flot arbejde
- Jeres pudsere er venlige
- Gode priser
- Fantastisk fleksibilitet

Men de siger mere end det, og samtidig ligger vi konstant blandt de bedste vinduespudser virksomheder på Trustpilot. Kig de de mange kommentarer igennem og se selv hvad vores tilfredse kunder siger om Tornado Polering.

Du er også velkommen til at lade det komme an på en prøve. Udfyld formularen her på siden, eller ring til os.
Vi ser meget gerne, at vores næste anbefaling kommer fra dig!

Mange, både kunder og konkurrenter, betragter Tornado Polering som en af de bedste og mest professionelle inden for vinduespudsning. Nøglen til et godt renommé er en god omgangstone, tilfredse kunder, vinduespolering i top professionel kvalitet og fleksible løsninger. Alt sammen noget som er helt grundlæggende hos Tornado Polering.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud


 

Hvad siger vores kunder?

Vi kan desværre liste alle vores skønne kunders udtalelser her på siden. Men her er bare nogle af dem.
Du er velkommen til at se mere på Trustpilot.

Er du erhvervskunde, og leder efter nogle erhvervsreferencer, så hop ned i bunden af siden. Her har vi listet nogle af vores virksomhedskunder. Det giver forhåbentligt et overblik over hvad vi kan. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere referencer.

  Vi har brugt Tornado siden 2009 og har altid oplevet gode priser og fantastisk service - og så er de også gode til at pudse vinduer ;) - Charlotte   Var presset, så havde brug for hurtig vinduespudsning. Kom til tiden - dagen efter. Super højlig og imødekommende og vinduerne - ude som inde, skinnede. Ringer afgjort næste gang og giver mine bedste anbefalinger ! - Annie    Krystalklare vinduer - Hurtigt, effektiv, ordentlig, sød og venlig. Jeg blev næsten i tvivl om vinduerne stod åbne. - Karen    Altid til tiden, fantastisk søde vinduespudsere. Hurtigt og godt arbejde, Meget hjælpsomme - tager såmænd også glasbord og spejle med, hvis der er behov for det. - Christine   Polering til tiden Effektiv polering lige på slaget af aftalte tidspunkt. I like. - Christine
 

Tornado Polering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering privat og erhverv. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
 
 
Hvor pudser 2Nado
Vinduespolering på hele Sjælland
 
 

Aqua Clean teknologi - kalkfri vinduespolering
Kalkfri vinduespolering - slip for striber
Kontakt Tornado

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud