Vinduespudsning udført af en af Danmarks bedste vinduespudsere Tornado Polering

Om Tornado Polering

Polering for private
 

Michael Jürgensen begyndte som vinduespudser i 1985 og grundlagde Tornado Polering i 1991. Tornado Polerings administration ligger på Amager ved København, og vi betjener herfra hele Sjælland.

Med sans for professionel vinduespudsning og ønske om tilfredse kunder blandet med hårdt arbejde, er virksomheden vokset til i dag at beskæftige mere end 10 fuldtidsansatte.

Tornado Polering bliver af mange, både kunder og konkurrenter, betragtet som en af de bedste og mest professionelle inden for vinduespudsning. Se gerne vores kunders anmeldelser på Trustpilot og andre lignende steder. En god omgangstone, tilfredse kunder og topkvalitet vinduespolering og fleksible løsninger er helt grundlæggende hos Tornado Polering.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud


 
 

Tornado Polering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering privat og erhverv. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
 
 
Hvor pudser 2Nado
Vinduespolering på hele Sjælland
 
 

Aqua Clean teknologi - kalkfri vinduespolering
Kalkfri vinduespolering - slip for striber
 
 
Miljøvenligpakning
Tornado Polering reducerer mængden af papir
Klik her for at udfylde en formular til Tornado PoleringKontakt Tornado

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud