Oplysningspligt over for kunder i Tornado Polering ApS’ kundedatabase

Vinduespolering
 

Hos Tornado Polering ApS prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt.
Vi redegør nedenfor for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger gemt i vores kundedatabase.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Tornado Polering ApS (CVR nr. 37 81 68 92) er dataansvarlig for dine personoplysninger. Tornado Polering ApS har adresse på Fuglebækvej 2B, 1. th., 2770 Kastrup

2. Indsamling af personoplysninger

De personoplysninger, som vi er i besiddelse af er navne, e-mailadresser, adresser, telefonnumre og lignende identifikationsoplysninger.
Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, om afgivelsen er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling.
Indsamling af dine personoplysninger sker, når du kontakter os for at få tilbud på vinduespolering eller for at aftale tid til vinduespolering.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i det øjemed at lave aftaler om udførsel af vinduespolering.
Tornado Polering ApS fører statistik over de hits/klik, der kommer på vores hjemmeside. Hjemmesiden; www.2nado.dk tilgås uden log-in. Statistikken føres for at se, hvilke områder af hjemmesiden vores kunder/potentielle kunder besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges udelukkende til at forbedre hjemmesiden.
Vi sælger ikke eller videregiver, på anden måde, information om vores kunders brug og navigation på hjemmesiden.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder som følge af lovgivningskrav være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder.

5. Overladelse til databehandlere

Dele af personoplysninger overlades til vores medarbejdere, som på vegne af Tornado Polering ApS leverer ydelser efter instruktion og kontrol i overensstemmelse med reglerne om databeskyttelse.

6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når der ikke har været lavet aftaler i 5 år, da nogle myndigheder kræver at virksomheder opbevarer dokumentation 5 år tilbage.

7. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således på at beskytte kvaliteten og integriteten af vore kunders personlige oplysninger.

8. Kunders rettigheder

Kunder er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om kunden, dog med visse lovbestemte undtagelser. Kunder har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af disse personlige oplysninger. Kunder har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret de personlige oplysninger efter reglerne herom. Kunder har desuden ret til at få udleveret oplysninger om sig selv, som de har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).
Såfremt kunden ønsker at gøre brug af disse rettigheder, bedes de kontakte os pr. mail på mj@2nado.dk eller pr. brev til vores adresse nævnt i Punkt nr. 1, hvorefter vi vil forsøge at imødekomme indsigelsen på rimelig vis.

9. Tilbagekaldelse af samtykke

Kunder kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som måtte være afgivet. Vi vil herefter slette oplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis kunder ønsker at tilbagekalde samtykke, bedes de kontakte os pr. mail på mj@2nado.dk eller pr. brev på adresse nævnt i Punkt 1.

10. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis kunder ønsker, 1) at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret, 2) ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller 3) hvis der er spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan de rette henvendelse til os pr. mail på mj@2nado.dk eller pr. brev på adresse nævnt i Punkt 1.

11. Klageadgang

Hvis kunder ønsker at klage over behandlingen af personlige oplysninger, kan vi kontaktes via e-mail eller brev som angivet i pkt. 10 ovenfor.
Kunder kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud


 

Tornado Polering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering privat og erhverv. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt Tornado

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud